Minulla alkaa siis syysloma huomenna perjantaina, joten päätin laittaa suunnitelmia sille viikolle. Perjantaina on diskot nokella, jonne ei ole ikärajaa ja vapaapääsy. Olen siellä itse järjestämässä arvonnat ja kaveri Poskitanssin. Ne diskot alkaa joskus seittemältä ja loppuu yhdeltätoista jolloin meen kaverille yöksi ja touhutaan jotain, en tiedä. Riita varmaan saadan taas jostain aikaiseksi mutta.. koitan kestää.

Lauantaina tulen kaverilta pois ja on varmaan ihan tavallinen viikonloppu sunnuntaita lukuunottamatta, koska silloin on kokous yhdestätoista yhteen jossa on tooosi tylsää. Maanantaina uskoisin, että menemme jonnekin kaupungille tai sitten tontille jotain töitä tekemään, eli ei ehkä maailman riehakkain ja parhain syysloman aloitus mutta välttää =D

Tiistaina-torstaina mennään luultavammin elokuviin & syömään, en ole ihan satavarma ja jonakin päivänä uimahalliin tai muuhun. Loppuviikoksi en ole suunnitellut mitään/ ei olla suunniteltu mitään, ihan perus viikonloppu tulee kai olemaan =)

Siinä oli minun suunnitelmat, emt oliko kiinnostavat tai mitään =D