Tänään oli joulumyyjäiset liikuntahallillamme ja ostelin sieltä pinkit villasukat (nyt jaloissa ♥), makkaran, 3 arpaa ja osallistuin narunvetoon. Arpajaisista sain sellaiset puiset tulppaanit ja oranssia hiuslakkaa ja narunvedosta tuli kangaskassi, jossa oli kiinalainen rakkaudensymboli :--)

Niin joo tossa alapuolella ne miun sukat ♥ + mattoa, lattiaa ja kaappia. Vitsit, vois joskus ottaa kuvan huoneestani o__o Joo ei ikinä.

Myyjäisten jälkeen soitin äidin hakemaan ja hän sitten vei kylälle, ja sieltä ostin sinivalkosuklaakonvehtirasian(yhdyssana?). OMNOMNOM olen syönyt siitä jo yli puolet o3o Ihihiii.. Taidan lihoa :--d Olen muuten päättänyt, että 22.12 ostan hulluna herkkuja ja popsin ne jouluun mennessä :--D Ostaisin mm. fanipaloja, sour cream&onion sipsejä, (kermavaahtotölkin) ja sellaisia .. naminami kuorrutteellisiä suklaakeksejä ♥  Ah ne on niiin ihanan makuisia! :--)

Tossa on toi miun tilapäinen roskis, jossa on siis ne karkkipaperit jotka todistavat että olen ahminut paljon karkkia o3o Joo, vaikka pohja ei peitykkään niin on siinä silti paljon. & anteeksi varjoista :--D