Tänään, joskus yhden - kahden välillä "pelasin" erään meidän luokan tytön kanssa hymypeliä :--D Aina kun katottiin toisiimme kasvoihin hymyiltiin ^___^ Ei varsinaisesti ollut mitään syytä sille, hymyiltiin vain. Ennen teknisen tuntia ajattelin, että tässä päivässä parasta oli ruoka, mutta toisin kävi :--)

Luulin, että talvi on lempivuoden aikani mutta ei se enää olekaan .. inhoan yli -20 pakkasia ja kävelemistä kouluun (kiitoskiitos, linkkakuski, kun otit kyytiin! ♥) >:--( Ja mitä hyötyä on jostain kaulaliinasta, jonka kun kierrät naaman ympärille ja höngit siihen, saa etuhiukset jäätymään ja sitten on kampaus pilalla? Saikohan tuosta lauseesta edes mitään selvää :--DD No mutta siis, ilman kaulaliinaa etuhiukset eivät mene jäähän koska se lämmin ilma ei "kulje" ylöspäin sinne etuhiuksille, toisin kuin kaulaliinaa käytettäessä. Jos tuosta nyt tajuaisi.. Mutta talvi on kuitenkin silti yksi lemppareistani, ainakin siinä että on kaunein vuodenaika (--: Sitten tulee syksy, kesä ja lopuksi kevät. Inhoan kevättä! Se on ruma (lol x--D) ja inhokki vuodenaikani. Noh, ilman kevättä ei tulisi kesääkään joten kait se on ihan hyvä että se on olemassa :--)

Voi pahuksen pahus, se vloggaus olisi pitänyt tehdä kaksi viikkoa sitten mutta kukas se ei jaksa hakea kameraa, siivota huonettaan, ja laittaa kameran päälle? Minä! Ja sitä paitsi aina on joku kuulemassa ja änkemässä huoneeseeni, joten miun pitäis joku arkipäivä lintsata ja tehdä se video :::D Njääh, lintsaus ei miulta nykyvään luonnistu. Vuos-muutama taakkepäin lintsasin aika useasti.. Ei siitä sen enempää (--;;

Mitäs muuta minulla olisi.. hmm ... niin tosiaan. Koulu on pelkkää opiskelua ja opiskelua ja opiskelua ja ruokailu ja opiskelua x3. Ainakin minulla. En mie välkilläkään kun masiksessa riiputan päätäni ja teen läksyjä joita en edellisiltana jaksanut tehdä. Voi kun niin kovasti toivoisin jonkun kivan tyypin olevan minun koulussani :--( Vaikka sumsu tai Ransu tai Tiksu taitaitai ... siitä puheen ollen, Tiksu ei ole käynyt mesessä :--( Mitenköhän hän sitten huomaa sen synttäriyllätykseni, jos ei käy koskaan mesessä, paitti jos hänellä on eri meseosoite kuin "pääsähkäri" osoite. Oho, niin muute, viikonloppu menee sitten Tiksun yllätystä väkerrellessä :--D Nojaa, sellaista se on.

& vielä loppuun tänmöinen kappale kuunneltavaksi KLIK