Jee, epäonnen päivä! Miulla alkoi heti aamusta epäonni; saavuttuani koululle menivät lasini rikki. Otin ne vain päästäni pois, pyyhkäisin huurut pois ja ritsräts linssi irtosi ja ruuvi kans o___o Miulla oli muutenkin koko päivä masentunut olo ja kaikkea.

Koulussa ei sitten tullut muita epäonnisia tapahtumia, mutta hyvin surullinen, tai ei se minusta ole surullinen, nyt olen vain vihainen ja murmur, mutta niin.. Meillä tuli kaverini ex-kaverini (emmehän ole enää kavereita) kanssa riita, joka päättyi ystävyytemme loppumiseen.

Musiikkia

// lällälää, poistin sen sepustuksen :--D // En kuitenkaan jäänyt suremaan meidän kaveruuden loppumista, vaan otin ilon alkavasta viikonlopusta ja tein smoothieta ♥ Onko se väärin iloita tällä tavalla, kun juuri kaveruus loppui? En kuitenkaan halua mädäntyä jossain peiton alla :--D Niinsiis tein sellaisen smoothien, olevinaan, jossa oli mansikkaa ja mustikkaa. Se oli oikein hyvää, ei kuitenkaan onnistunut koska meillä oli tehosekoitin eikä sauvasekoitin käytössä. Mustikat ei murskaantuneet, mutta ei se mitään. Tuli siitä oikeastaan tosi hyvää! ^__^

Aaaaah, löysin eilen ihanan nettikaupan o3o Se on Topshop nimeltään ja ihastuin siellä sellaisiin söpöihin neuleisiin ja sukkahousuihin ♥ Awawaw, haluan sellaiseet~ Mutta kun ne maksaa niin hirmuisesti :--( Hinnat vaihtelee 8 eurosta neljäänkymppiin D--: Mistä mie sellaset rahat vetäsen.. No muttaaaa, jee, huomenna mennään kartsalle! Jesjess!! Voin ostaa gerbutytöille puruja ja ruokaa ja leluja ja webbikameran ittelleni ja kaikkee hienoooo.. :--DD Oonko liian pirteä? Äw, tuntuu et tekisin väärin kun tälleen riemuitsen >3<

Ainiin, mie aattelin et tekisin videobloggauksen! Mutta siihen haluisin kysymyksiä joihin vastailisin ja kaikkee jänskää joten se riippuu TÄYSIN teistä (just teistä!) tuleeko sitä vloggausta :--)